lørdag 24. januar 2009

På universitetssykehuset....

Er heldigvis blitt utstyrt med god helse.  Men det hender jo at en i familien kan trenge
kyndig hjelp. Slik som vi fikk oppleve på nyåret. Det var dramatisk, med både sykebil og helikopter.
Ordtaket "En må være frisk om en skal tåle å ligge på sykehus" fikk ny betydning.
Etter to turer i kroppsøyet og ultralyd av hvert eneste organ,samt en kropp som så ut som et verdenskart etter utallige sprøytestikk ble pasienten utskrevet.  Diagnose ukjent.
Fire dager med tortur,klart det er travelt. Ikke rart at de glemmer å komme med mat.
Men feberen? hvorfor  har pasienten feber? Abra kadabra.
Neste gang Sykehuset i våre hender har en innsamling til en eller annen maskin skal ikke jeg være med, hvis det da ikke er en automatisk diagnosemaskin.

4 kommentarer:

Frk. Frekkesen sa...

Eller en omsorgsmaskin. Det er lønningenes feil. At de i privat sektor tjener så godt at vi i offentlig i sømmelighetens navn i allefall må få forlange halvparten av deres lønninger. Og så blir det fryktelig dyrt for sykehuset å ansette folk. Det er noe dritt. Jeg skammer meg over prioriteringene i dette landet og egoismen blant folk flest.

Bra at Bolla is Back

Madame Mim sa...

Det er en god ide. en maskin som snakker alle språk.Bare trykke på knappen. Kunne være løsningen for hjemmet også det. Så slapp forsmådde stakkarer å plaffe ned kjærringer på rømmen.....


















bare

Frk. Frekkesen sa...

Hehehehe, ja de stakkars mennene. Og så må de i fengsel og alt blir så trist og leit.

Anonym sa...

Synes det er rart at de ikke vil bruke ressurser på å dekke primærbehov som mat, vann og varme. Med mindre utsulting/-tørsting og nedkjøling er lagt inn som ressursbesparende tiltak i seg selv, på kort og lang sikt.